Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costuleni vas vas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Iani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudîma is nu in balbezit. Gudîma passt de bal met de wreef. Constanatinov rent richting de bal. Constanatinov haalt uit met een fantastische trap. Iur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costuleni - vas vas 1:0

8e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Crivceac verovert de bal door een tackle van achteren. Crivceac geeft de bal voor. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costuleni - vas vas 1:1

13e minuut.
Constanatinov met een snelle inworp. Crivceac rent richting de bal. Gudîma verovert de bal door een tackle van achteren. Gudîma geeft de bal voor. Klungelig pakt Sagaci de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tomac rent richting de bal. Tomac probeert naar een medespeler te passen. Niculiţă is nu in balbezit. Sagaci verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaci draait met de bal, schiet en ... Iur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaci is nu in balbezit. Sagaci schiet op doel. Iur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sagaci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niculiţă de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gheorgheiţui kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Boicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomac onderschept slim de pass. Tomac passt de bal zonder na te denken. Belozub rent richting de bal. Belozub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boşneaga speelt de bal door. Sagaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanştein begaat een overtreding. Vanştein krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tomac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boicu de bal. Boicu passt de bal in één keer door. Prus rent richting de bal. Prus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costuleni - vas vas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costuleni 46%, vas vas 54%.
Costuleni - vas vas 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Crivceac de bal. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivceac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crivceac naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Gheorgheiţui geeft de bal voor. Inworp. Constanatinov met de inworp. Gudîma rent richting de bal. Gudîma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Belozub verovert de bal door een tackle van achteren. Belozub geeft een lange en hoge pass. Bitca is nu in balbezit. Prus verovert de bal door een tackle van achteren. Prus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gudîma passt de bal met de wreef. Sagaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaci passt de bal zonder na te denken. Constanatinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Constanatinov met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costuleni 39%, vas vas 61%.
Costuleni - vas vas 1:2