Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Costesti AC Chisinau
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Briculischii bereikt de bal nog maar net als eerste. Volcinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţurian onderschept slim de pass. Briculischii onderschept slim de pass. Briculischii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cojacaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babinciuc komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ţurian is nu in balbezit. Briculischii is nu in balbezit. Briculischii probeert naar een medespeler te passen. Volcinschi is nu in balbezit. Volcinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Costesti 50%, AC Chisinau 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Costesti - AC Chisinau 0:0

49e minuut.
Cravciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodruc rent richting de bal. Bodruc geeft de bal voor. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ţurcanu probeert de bal aan de voet te houden. Ghelbet rent richting de bal. Ghelbet probeert naar een medespeler te passen. Ţurcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţurcanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nagai rent richting de bal. Cravciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cravciuc geeft een lange en hoge pass. Curagău rent richting de bal. Curagău geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Grăbaru geeft de bal voor. Briculischii bereikt de bal nog maar net als eerste. Briculischii passt de bal in één keer door. Volcinschi is nu in balbezit. Ţurian speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Costesti - AC Chisinau 1:0

69e minuut.
Cravciuc is nu in balbezit. Cravciuc passt de bal zonder na te denken. Ţurcanu rent richting de bal. Ghelbet rent richting de bal. Ghelbet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Garduz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragoş met de inworp. Klungelig pakt Briculischii de bal. Briculischii geeft de bal voor. Colodnii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grăbaru geeft een lange en hoge pass. Bodruc rent richting de bal. Curagău begaat een overtreding. Bodruc wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bodruc kan niet meer verder spelen. Copşin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Costesti 40%, AC Chisinau 60%.
FCM Costesti - AC Chisinau 1:0