Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Chisinau ggg
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru geeft de bal voor. Daar is Cerchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghelbet rent richting de bal. Ghelbet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cehonin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciolac komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Cerbodji geeft de bal voor. Daar is Obrijanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrijanu onderschept slim de pass. Obrijanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chisinau 51%, ggg 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Chisinau - ggg 0:0

49e minuut.
Luchianiuc onderschept slim de pass. Luchianiuc geeft een lange en hoge pass. Ţurcanu rent richting de bal. Ţurcanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diamant de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Băltean probeert naar een medespeler te passen. Ciolac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cravciuc. Ciolac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciolac kan niet meer verder spelen. Mişcienco komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cravciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişcienco verovert de bal door een tackle van achteren. Mişcienco passt de bal met de wreef. Obrijanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrijanu draait met de bal, schiet en ... Colodnii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chisinau - ggg 0:1

79e minuut.
Ţurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Axentiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Obrijanu is nu in balbezit. Obrijanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chisinau - ggg 0:2

87e minuut.
Cerbodji is nu in balbezit. Mişcienco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişcienco onderschept slim de pass. Mişcienco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chisinau 55%, ggg 45%.
AC Chisinau - ggg 0:2