Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viitorul vas vas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Purice kan de bal niet met de borst controleren. Boicu rent richting de bal. Boranciuc begaat een overtreding. Boranciuc krijgt een gele kaart. Boicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boşneaga met een snel genomen vrije trap. Prus heeft problemen om de bal te vangen. Prus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Boicu is nu in balbezit. Boicu speelt de bal door. Prus is nu in balbezit. Prus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul - vas vas 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozeniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boicu heeft problemen om de bal te vangen. Boicu geeft de bal voor. Prus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Niţuleac geeft de bal voor. Crivceac kopt de bal weg. Cardaneţ rent richting de bal. Boicu verovert de bal door een tackle van achteren. Boicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iur trapt de bal weg van het doel. Belozub kopt de bal weg. Daar is Cardaneţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boicu verovert de bal door een tackle van achteren. Boicu geeft een lange en hoge pass. Braşcov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Boranciuc rent richting de bal. Boicu onderschept slim de pass. Boicu passt de bal in één keer door. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul - vas vas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 52%, vas vas 48%.
viitorul - vas vas 0:2

55e minuut.
Vanştein geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherţesco met de inworp. Nurciaev rent richting de bal. Nurciaev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Purice raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cazeichin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Niţuleac met een sublieme pass. Cardaneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardaneţ speelt de bal door. Klungelig pakt Bojii de bal. Bojii geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cardaneţ is nu in balbezit. Boranciuc rent richting de bal. Boranciuc geeft een lange en hoge pass. Bojii rent richting de bal. Bojii draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul - vas vas 1:2

78e minuut.
Vanştein rent richting de bal. Boşneaga speelt de bal door. Cazeichin speelt de bal door. Bojii rent richting de bal. Bojii schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cazeichin is nu in balbezit. Cazeichin passt de bal met de wreef. Vanştein bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurciaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nurciaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 45%, vas vas 55%.
viitorul - vas vas 1:2