Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rima AC Chisinau
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bîcov rent richting de bal. Bîcov geeft de bal voor. Daar is Ţurian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antir is nu in balbezit. Antir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cerchez rent richting de bal. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici passt de bal met de wreef. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Percic kopt de bal weg. Ţurian geeft een lange en hoge pass. Ţurcanu kopt de bal weg. Ţurcanu rent richting de bal. Ţurcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Percic bereikt de bal nog maar net als eerste. Percic geeft een hoge lob. Antir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Cerchez de bal. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici passt de bal zonder na te denken. Antir rent richting de bal. Antir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Ţurian de bal. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Antir is nu in balbezit. Antir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - AC Chisinau 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 42%, AC Chisinau 58%.
rima - AC Chisinau 1:0

52e minuut.
Ţurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici rent richting de bal. Antir is nu in balbezit. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici schiet op doel. Colodnii bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - AC Chisinau 2:0

56e minuut.
Daar is Crivavici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivavici draait met de bal, schiet en ... Poddubnîi heeft problemen om de bal te vangen. Antir rent richting de bal. Antir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colodnii trapt de bal weg. Slănină kopt de bal weg. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Poddubnîi geeft de bal voor. Daar is Percic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Percic geeft de bal voor. Antir is nu in balbezit. Antir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cerchez geeft de bal voor. Luţcanu geeft een hoge lob. Daar is Cojacaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antir rent richting de bal. Antir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Garduz controleert de bal met de borst. Poddubnîi verovert de bal door een tackle van achteren. Poddubnîi met een sublieme pass. Crivavici is nu in balbezit. Crivavici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Slănină passt de bal in één keer door. Bîcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir onderschept slim de pass. Antir schiet op doel. Colodnii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - AC Chisinau 3:0

73e minuut.
Cerchez is nu in balbezit. Crivavici onderschept slim de pass. Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - AC Chisinau 4:0

81e minuut.
Crivavici passt de bal zonder na te denken. Evu is nu in balbezit. Met opzet legt Ţurian zijn tegenspeler op de grond. Evu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Evu kan niet meer verder spelen. Gvinji komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 33%, AC Chisinau 67%.
rima - AC Chisinau 4:0