Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c.rubin FCM Costesti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Baluţel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagai met de inworp. Gurău rent richting de bal. Gurău geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Volcinschi passt de bal met de wreef. Dragoş is nu in balbezit. Inworp. Dragoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurău geeft een lange en hoge pass. Enache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c.rubin - FCM Costesti 0:1

24e minuut.
Bîcov rent richting de bal. Bîcov geeft de bal voor. Volcinschi speelt de bal door. Gurău rent richting de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Baluţel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal zonder na te denken. Volcinschi rent richting de bal. Volcinschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.c.rubin - FCM Costesti 0:2

28e minuut.
Colencovschi is nu in balbezit. Colencovschi geeft de bal voor. Daar is Grăbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţuţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţuţulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c.rubin 66%, FCM Costesti 34%.
F.c.rubin - FCM Costesti 0:2

48e minuut.
Cumpatu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jardan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bunacalea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragoş met een snelle inworp. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău schiet op doel. Enache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c.rubin - FCM Costesti 0:3

77e minuut.
Jardan is nu in balbezit. Jardan speelt de bal door. Aliperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grăbaru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c.rubin 32%, FCM Costesti 68%.
F.c.rubin - FCM Costesti 0:3