Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggg rima
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Carapostol met een snelle inworp. Poddubnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddubnîi geeft de bal voor. Antir is nu in balbezit. Antir draait met de bal, schiet en ... Malîş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - rima 0:1

5e minuut.
Axentiuc met een sublieme pass. Daar is Cehonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvinji verovert de bal door een tackle van achteren. Obrijanu onderschept slim de pass. Obrijanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ggg - rima 1:1

11e minuut.
Slănină probeert naar een medespeler te passen. Gvinji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poddubnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddubnîi geeft de bal voor. Antir krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - rima 1:2

29e minuut.
Gvinji heeft problemen om de bal te vangen. Cehonin is nu in balbezit. Cehonin met een sublieme pass. Obrijanu rent richting de bal. Obrijanu haalt uit met een fantastische trap. Dobriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cerbodji met een sublieme pass. Antir is nu in balbezit. Bogdan-Şendrea verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici schiet op doel. Malîş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Luţcanu passt de bal zonder na te denken. Slănină geeft de bal voor. Bogdan-Şendrea heeft problemen om de bal te vangen. Crivavici rent richting de bal. Crivavici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 48%, rima 52%.
ggg - rima 1:2

47e minuut.
Diamant geeft een lange en hoge pass. Daar is Slănină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivavici rent richting de bal. Antir rent richting de bal. Antir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cerbodji bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici geeft een hoge lob. Antir is nu in balbezit. Antir schiet op doel. Malîş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Panachia met de inworp. Golea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carapostol. Carapostol krijgt een gele kaart. Golea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golea met een snel genomen vrije trap. Daar is Băltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrijanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrijanu schiet op doel. Dobriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Percic met een snelle inworp. Axentiuc rent richting de bal. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Obrijanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin rent richting de bal. Obrijanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin is nu in balbezit. Cehonin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Crivavici rent richting de bal. Crivavici speelt de bal door. Antir is nu in balbezit. Antir draait met de bal, schiet en ... Diamant probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - rima 1:3

74e minuut.
Inworp. Golea met een snelle inworp. Cehonin met een sublieme pass. Obrijanu is nu in balbezit. Obrijanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bogdan-Şendrea rent richting de bal. Bogdan-Şendrea geeft een lange en hoge pass. Gvinji bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin is nu in balbezit. Cehonin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Percic kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdan-Şendrea de bal. Antir is nu in balbezit. Antir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - rima 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 53%, rima 47%.
ggg - rima 1:4