Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vas vas FCM Costesti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus rent richting de bal. Crasinschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crasinschi krijgt een gele kaart. Prus raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boşneaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bîcov de bal. Boicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cozeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş onderschept slim de pass. Dragoş geeft de bal voor. Volcinschi is nu in balbezit. Volcinschi draait met de bal, schiet en ... Iur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dragoş met de inworp. Gurău geeft een hoge lob. Nagai probeert de bal aan de voet te houden. Volcinschi is nu in balbezit. Volcinschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vas vas - FCM Costesti 0:1

39e minuut.
Bîcov onderschept slim de pass. Bîcov geeft een hoge lob. Daar is Gheorgheiţui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volcinschi rent richting de bal. Volcinschi schiet op doel. Iur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vas vas 42%, FCM Costesti 58%.
vas vas - FCM Costesti 0:1

85e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanştein verovert de bal door een tackle van achteren. Vanştein passt de bal zonder na te denken. Boicu rent richting de bal. Boicu haalt uit met een fantastische trap. Mundreac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vas vas 46%, FCM Costesti 54%.
vas vas - FCM Costesti 0:1