Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggg vas vas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Băltean probeert naar een medespeler te passen. Boşneaga rent richting de bal. Boşneaga speelt de bal door. Cehonin is nu in balbezit. Cehonin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Boicu kopt de bal weg. Prus heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan-Şendrea is nu in balbezit. Prus onderschept slim de pass. Prus haalt uit met een fantastische trap. Malîş bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - vas vas 0:1

10e minuut.
Cerbodji rent richting de bal. Crivceac verovert de bal door een tackle van achteren. Boicu met een sublieme pass. Prus rent richting de bal. Prus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - vas vas 0:2

27e minuut.
Boşneaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Turta rent richting de bal. Turta passt de bal met de wreef. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Crivceac speelt de bal door. Prus rent richting de bal. Prus passt de bal met de wreef. Boicu is nu in balbezit. Boicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - vas vas 0:3

45e minuut.
Prus kopt de bal weg. Boicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamant is nu in balbezit. Boicu onderschept slim de pass. Boicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 51%, vas vas 49%.
ggg - vas vas 0:3

50e minuut.
Cehonin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obrijanu de bal. Turta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obrijanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cehonin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - vas vas 1:3

60e minuut.
Axentiuc geeft een hoge lob. Turta is nu in balbezit. Obrijanu verovert de bal door een tackle van achteren. Obrijanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Crivceac verovert de bal door een tackle van achteren. Crivceac probeert naar een medespeler te passen. Vanştein probeert naar een medespeler te passen. Prus rent richting de bal. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cerbodji geeft de bal voor. Chirsei kopt de bal weg. Bogdan-Şendrea is nu in balbezit. Prus verovert de bal door een tackle van achteren. Prus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Turta rent richting de bal. Obrijanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrijanu passt de bal met de wreef. Golea is nu in balbezit. Golea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Axentiuc heeft problemen om de bal te vangen. Boicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boicu passt de bal zonder na te denken. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Crivceac geeft een hoge lob. Cozeniuc rent richting de bal. Axentiuc is nu in balbezit. Axentiuc geeft een hoge lob. Belozub kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prus rent richting de bal. Prus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - vas vas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 42%, vas vas 58%.
ggg - vas vas 1:4