Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rima FCM Costesti
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Calitin rent richting de bal. Antir onderschept slim de pass. Daar is Antir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antir haalt uit met een fantastische trap. Mundreac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - FCM Costesti 1:0

18e minuut.
Arsentii kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagai met de inworp. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Slănină speelt de bal door. Percic speelt de bal door. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir draait met de bal, schiet en ... Grăbaru verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Crivavici passt de bal zonder na te denken. Percic is nu in balbezit. Percic passt de bal met de wreef. Antir is nu in balbezit. Antir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 35%, FCM Costesti 65%.
rima - FCM Costesti 1:0

56e minuut.
Slănină geeft een hoge lob. Inworp. Calitin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragoş rent richting de bal. Dragoş geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Slănină passt de bal met de wreef. Crivavici heeft problemen om de bal te vangen. Crivavici passt de bal met de wreef. Antir is nu in balbezit. Antir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rima - FCM Costesti 2:0

65e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău met een sublieme pass. Volcinschi is nu in balbezit. Volcinschi schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Nagai verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal in één keer door. Volcinschi rent richting de bal. Volcinschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Bajurean geeft een lange en hoge pass. Antir is nu in balbezit. Crivavici rent richting de bal. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Curagău passt de bal zonder na te denken. Percic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Percic verovert de bal door een tackle van achteren. Percic schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 37%, FCM Costesti 63%.
rima - FCM Costesti 2:0