Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.LEON FC Bucuria Singera
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dabija is nu in balbezit. Dabija geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vasilioglo de bal onder controle te krijgen. Chisilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisilev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Frosinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaico verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaico met een sublieme pass. Cozacenco rent richting de bal. Cozacenco schiet op doel. Puşcaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cozacenco is nu in balbezit. Mişcoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mişcoi geeft een hoge lob. Chisilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parşivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîrstia is nu in balbezit. Parşivu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parşivu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chisilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabija rent richting de bal. Chisilev rent richting de bal. Chisilev haalt uit met een fantastische trap. Trandafilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.LEON - FC Bucuria Singera 0:1

29e minuut.
Dabija raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuţu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Melhnic is nu in balbezit. Ruşci onderschept slim de pass. Cîrstia is nu in balbezit. Ruşci onderschept slim de pass. Ruşci geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Puşcaşu trapt de bal weg. Antoniu kopt de bal weg. Cozacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozacenco schiet op doel. Puşcaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 65%, FC Bucuria Singera 35%.
F.C.LEON - FC Bucuria Singera 0:1

48e minuut.
Parşivu rent richting de bal. Parşivu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calmic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuţu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cîrstia verovert de bal door een tackle van achteren. Cîrstia passt de bal met de wreef. Calmic probeert naar een medespeler te passen. Chisilev heeft problemen om de bal te vangen. Chisilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.LEON - FC Bucuria Singera 0:2

62e minuut.
Cîrstia onderschept slim de pass. Crivavici begaat een overtreding. Cîrstia raakt geblesseerd tijdens het duel. Melhnic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Parşivu de bal. Chisilev rent richting de bal. Chisilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Melhnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruşci is nu in balbezit. Ruşci passt de bal zonder na te denken. Chisilev heeft problemen om de bal te vangen. Chisilev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 35%, FC Bucuria Singera 65%.
F.C.LEON - FC Bucuria Singera 0:2