Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcVictoria F.C.LEON
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Bragarenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragarenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bondarev de bal. Sahaidac rent richting de bal. Sahaidac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Russo is nu in balbezit. Russo probeert naar een medespeler te passen. Bragarenco heeft problemen om de bal te vangen. Chelari is nu in balbezit. Chelari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barbarosa trapt de bal weg van het doel. Vasilioglo kopt de bal weg. Bondarev is nu in balbezit. Crivavici onderschept slim de pass. Crivavici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcVictoria 52%, F.C.LEON 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcVictoria - F.C.LEON 0:0

48e minuut.
Crivavici met een sublieme pass. Cozacenco is nu in balbezit. Crivavici rent richting de bal. Crivavici haalt uit met een fantastische trap. Borvinschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcVictoria - F.C.LEON 0:1

57e minuut.
Crivavici met een sublieme pass. Calinin rent richting de bal. Cozacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cozacenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zlatov probeert naar een medespeler te passen. Chelari is nu in balbezit. Chelari met een sublieme pass. Sahaidac rent richting de bal. Sahaidac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barbarosa geeft de bal voor. Tapalo is nu in balbezit. Tapalo geeft een hoge lob. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tapalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapalo passt de bal zonder na te denken. Curman speelt de bal door. Cozacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozacenco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fcVictoria - F.C.LEON 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcVictoria 57%, F.C.LEON 43%.
fcVictoria - F.C.LEON 0:2