Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sipot FC Bucuria Singera
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mişcoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mişcoi passt de bal zonder na te denken. Dermanschi kan de bal niet met de borst controleren. Calmic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dermanschi rent richting de bal. Calmic verovert de bal door een tackle van achteren. Calmic passt de bal in één keer door. Chisilev rent richting de bal. Chisilev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bubneac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iţchevici de bal. Cîrstia rent richting de bal. Iţchevici onderschept slim de pass. Iţchevici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipot 48%, FC Bucuria Singera 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sipot - FC Bucuria Singera 0:0

55e minuut.
Cîrstia verovert de bal door een tackle van achteren. Babici verovert de bal door een tackle van achteren. Bubneac rent richting de bal. Iţchevici rent richting de bal. Iţchevici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lîca met een sublieme pass. Volosenco rent richting de bal. Frosinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frosinescu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frosinescu met de inworp. Minciun geeft een hoge lob. Babici onderschept slim de pass. Calmic geeft een lange en hoge pass. Bejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chisilev rent richting de bal. Chisilev draait met de bal, schiet en ... Minciun is nu in balbezit. Minciun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Calmic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Florinţă de bal. Chisilev rent richting de bal. Chisilev draait met de bal, schiet en ... Bejan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - FC Bucuria Singera 0:1

84e minuut.
Florinţă probeert naar een medespeler te passen. Dabija is nu in balbezit. Dabija passt de bal in één keer door. Chisilev rent richting de bal. Chisilev draait met de bal, schiet en ... Bejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - FC Bucuria Singera 0:2

88e minuut.
Cîrstia geeft de bal voor. Dermanschi rent richting de bal. Dabija probeert naar een medespeler te passen. Chisilev rent richting de bal. Chisilev haalt uit met een fantastische trap. Bejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipot 64%, FC Bucuria Singera 36%.
Sipot - FC Bucuria Singera 0:2