Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcVictoria CF_Real_Madrid_1902
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Doeltrap. Barbarosa trapt de bal weg van het doel. Zlatov kopt de bal weg. Sahaidac is nu in balbezit. Sahaidac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Albu geeft de bal voor. Inworp. Arsentii met de inworp. Cheptinari is nu in balbezit. Cheptinari geeft een hoge lob. Borvinschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caravanschi is nu in balbezit. Caravanschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcVictoria - CF_Real_Madrid_1902 0:1

28e minuut.
Bondarev is nu in balbezit. Zlatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatov haalt uit met een fantastische trap. Mocaneţ probeert de bal aan de voet te houden. Caramalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hîrbu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leordă met de inworp. Zlatov rent richting de bal. Zlatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mocaneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocaneţ speelt de bal door. Sahaidac rent richting de bal. Zlatov is nu in balbezit. Zlatov draait met de bal, schiet en ... Caramalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Para kopt de bal weg. Calinin is nu in balbezit. Calinin passt de bal in één keer door. Zlatov heeft problemen om de bal te vangen. Zlatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cheptinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheptinari passt de bal in één keer door. Bondarev met een sublieme pass. Caravanschi rent richting de bal. Caravanschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Russo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheptinari heeft problemen om de bal te vangen. Cheptinari geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcVictoria 53%, CF_Real_Madrid_1902 47%.
fcVictoria - CF_Real_Madrid_1902 0:1

56e minuut.
Anastasov passt de bal zonder na te denken. Cheptinari is nu in balbezit. Bondarev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bondarev krijgt een gele kaart. Cheptinari roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cheptinari kan niet meer verder spelen. Agarici komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mocaneţ geeft de bal voor. Para is nu in balbezit. Para passt de bal in één keer door. Agarici rent richting de bal. Agarici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcVictoria - CF_Real_Madrid_1902 0:2

72e minuut.
Bondarev is nu in balbezit. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Para met een sublieme pass. Agarici is nu in balbezit. Agarici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zlatov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enichescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcVictoria 65%, CF_Real_Madrid_1902 35%.
fcVictoria - CF_Real_Madrid_1902 0:2