Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milestii mici fcVictoria
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Russo is nu in balbezit. Veretiuc onderschept slim de pass. Veretiuc geeft een lange en hoge pass. Bezniţchii kan de bal niet met de borst controleren. Bezniţchii draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bordea geeft een hoge lob. Veretiuc is nu in balbezit. Veretiuc speelt de bal door. Bezniţchii is nu in balbezit. Bezniţchii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barbarosa probeert de bal met de borst te controleren. Barbarosa passt de bal in één keer door. Albu heeft problemen om de bal te vangen. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ioniţă is nu in balbezit. Ioniţă passt de bal met de wreef. Chelari met een sublieme pass. Sahaidac heeft problemen om de bal te vangen. Sahaidac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Albu kopt de bal weg. Chelari is nu in balbezit. Chelari probeert naar een medespeler te passen. Zlatov is nu in balbezit. Zlatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Calinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinin geeft een lange en hoge pass. Sahaidac rent richting de bal. Zlatov is nu in balbezit. Zlatov schiet op doel. Crivouh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 54%, fcVictoria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milestii mici - fcVictoria 0:0

50e minuut.
Dobă passt de bal zonder na te denken. Daar is Albu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albu geeft de bal voor. Sahaidac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahaidac haalt uit met een fantastische trap. Crivouh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sahaidac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahaidac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Crivouh met een harde bal richting middenveld. Plopschi kopt de bal weg. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezniţchii haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbarosa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
milestii mici - fcVictoria 1:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Crivouh niet meer kan verder spelen. Docuciaev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nicorici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arbuz rent richting de bal. Sahaidac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sahaidac krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Docuciaev speelt de bal door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu probeert naar een medespeler te passen. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezniţchii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sahaidac rent richting de bal. Zlatov rent richting de bal. Sahaidac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahaidac draait met de bal, schiet en ... Bordea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leordă neemt de hoekschop. Docuciaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordea controleert de bal met de borst. Sahaidac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Albu is nu in balbezit. Barbîroşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu begaat een overtreding. Albu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 57%, fcVictoria 43%.
milestii mici - fcVictoria 1:0