Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Stiinta Nisporeni Batafon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Afanas probeert de bal aan de voet te houden. Bartaşevschi rent richting de bal. Bartaşevschi geeft een hoge lob. Crivorucico heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - Batafon 1:0

10e minuut.
Ciubarciuc passt de bal met de wreef. Verlan is nu in balbezit. Curcă maakt een afschuwelijke overtreding. Curcă krijgt een gele kaart. Verlan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Verlan kan niet meer verder spelen. Corcimari komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Golea kopt de bal weg. Cardîman is nu in balbezit. Crivorucico is nu in balbezit. Cardîman is nu in balbezit. Cardîman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Afanas probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bartaşevschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardîman rent richting de bal. Cardîman haalt uit met een fantastische trap. Cubeico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Afanas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartaşevschi is nu in balbezit. Bartaşevschi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Birsanu rent richting de bal. Birsanu passt de bal in één keer door. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel. Gamurar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 55%, Batafon 45%.
FCU Stiinta Nisporeni - Batafon 1:0

47e minuut.
Birsanu probeert naar een medespeler te passen. Corcimari rent richting de bal. Corcimari probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Crivorucico heeft problemen om de bal te vangen. Laşcă is nu in balbezit. Laşcă passt de bal met de wreef. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Curcă is nu in balbezit. Corcimari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curcă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cîrlic met een snel genomen vrije trap. Crivorucico is nu in balbezit. Crivorucico draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Griţcu speelt de bal door. Ciubarciuc rent richting de bal. Cupnii is nu in balbezit. Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubarciuc schiet op doel. Gamurar bokst de bal weg.

87e minuut.
Ghicichin kopt de bal weg. Cîrlic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciubarciuc. Ciubarciuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 55%, Batafon 45%.
FCU Stiinta Nisporeni - Batafon 1:0