Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dubasari FC CHAPIONS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


19e minuut.
Latic is nu in balbezit. Horjevschi onderschept slim de pass. Horjevschi speelt de bal door. Frencheli rent richting de bal. Frencheli schiet op doel. Bespaliuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Urîtu kopt de bal weg. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzga onderschept slim de pass. Bîzga schiet op doel. Creţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tofilat probeert de bal met de borst te controleren. Gudîu is nu in balbezit. Gudîu passt de bal met de wreef. Bîzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bradiştean geeft een lange en hoge pass. Ciapă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bîzga. Bîzga krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bîzga rent richting de bal. Şapoval is nu in balbezit. Ianciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîzga verovert de bal door een tackle van achteren. Bîzga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Horjevschi rent richting de bal. Horjevschi passt de bal in één keer door. Crisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencheli onderschept slim de pass. Frencheli schiet op doel. Bespaliuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bespaliuc niet meer kan verder spelen. Bumacov komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Frencheli geeft de bal voor. Daar is Cevdari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapă begaat een overtreding. Ciapă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 48%, FC CHAPIONS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dubasari - FC CHAPIONS 0:0

56e minuut.
Frencheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Horjevschi is nu in balbezit. Latic verovert de bal door een tackle van achteren. Frencheli rent richting de bal. Frencheli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Gudîu de bal onder controle te krijgen. Lîca geeft de bal voor. Bîzga kopt de bal weg. Cevdari rent richting de bal. Cevdari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - FC CHAPIONS 0:1

83e minuut.
Lîca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balabanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 43%, FC CHAPIONS 57%.
Fc Dubasari - FC CHAPIONS 0:1