Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buiucani FCU Stiinta Nisporeni
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Cocoriuchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranei rent richting de bal. Zaveriuhin is nu in balbezit. Baranei rent richting de bal. Baranei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Crivorucico heeft problemen om de bal te vangen. Baranei rent richting de bal. Crivorucico rent richting de bal. Baranei bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fridman met een sublieme pass. Cocoriuchin heeft problemen om de bal te vangen. Babanu is nu in balbezit. Cocoriuchin is nu in balbezit. Cocoriuchin draait met de bal, schiet en ... Gamurar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Romanică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griţcu rent richting de bal. Griţcu passt de bal met de wreef. Romanică bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică speelt de bal door. Gamurar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Babanu met een sublieme pass. Cocoriuchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîrlic maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cîrlic moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cîrlic schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Golea onderschept slim de pass. Golea probeert naar een medespeler te passen. Baranei rent richting de bal. Baranei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buiucani - FCU Stiinta Nisporeni 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buiucani 57%, FCU Stiinta Nisporeni 43%.
buiucani - FCU Stiinta Nisporeni 0:1

48e minuut.
Curcă geeft de bal voor. Gamurar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Chiruneţ de bal onder controle te krijgen. Cocoriuchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoriuchin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zaveriuhin probeert naar een medespeler te passen. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babanu. Babanu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ciocan passt de bal in één keer door. Fridman rent richting de bal. Fridman passt de bal met de wreef. Babanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babanu haalt uit met een fantastische trap. Gamurar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Eftodi de bal onder controle te krijgen. Chiruneţ verovert de bal door een tackle van achteren. Chiruneţ met een sublieme pass. Crivorucico rent richting de bal. Crivorucico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gohberg geeft een lange en hoge pass. Cupnii rent richting de bal. Cocoriuchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babanu rent richting de bal. Babanu draait met de bal, schiet en ... Gamurar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buiucani 40%, FCU Stiinta Nisporeni 60%.
buiucani - FCU Stiinta Nisporeni 0:1