Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Stiinta Nisporeni buiucani
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Baranei haalt uit met een fantastische trap. Aparatu kopt de bal weg. Ciocan met een sublieme pass. Baranei bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zaveriuhin passt de bal met de wreef. Cocoriuchin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cupnii ... Strafschop! Cupnii krijgt een gele kaart. Cocoriuchin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gamurari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cîrlic geeft een hoge lob. Golea bereikt de bal nog maar net als eerste. Golea speelt de bal door. Crivorucico heeft problemen om de bal te vangen. Crivorucico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Eftodi de bal. Eftodi speelt de bal door. Gamurari rent richting de bal. Cocoriuchin is nu in balbezit. Cocoriuchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cîrlic is nu in balbezit. Gamurari rent richting de bal. Gamurari passt de bal met de wreef. Fridman rent richting de bal. Fridman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gamurari passt de bal in één keer door. Cocoriuchin is nu in balbezit. Baranei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baranei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Cocoriuchin rent richting de bal. Cupnii verovert de bal door een tackle van achteren. Cupnii probeert naar een medespeler te passen. Bartaşevschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartaşevschi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 60%, buiucani 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCU Stiinta Nisporeni - buiucani 0:0

56e minuut.
Bartaşevschi met een sublieme pass. Gohberg rent richting de bal. Gohberg probeert naar een medespeler te passen. Crivorucico bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivorucico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Romanică met de inworp. Chiruneţ rent richting de bal. Met opzet legt Gamurari zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gamurari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Golea probeert naar een medespeler te passen. Ciumaşu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crivorucico. Crivorucico krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zaveriuhin rent richting de bal. Zaveriuhin passt de bal in één keer door. Fridman probeert naar een medespeler te passen. Cocoriuchin rent richting de bal. Cocoriuchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 62%, buiucani 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCU Stiinta Nisporeni - buiucani 0:0