Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swen Batafon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cotroboi rent richting de bal. Stolinic onderschept slim de pass. Stolinic probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chele met een sublieme pass. Breus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubceac. Breus moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Breus kan niet meer verder spelen. Bolofa komt het veld opgelopen. Laşcă met een snel genomen vrije trap. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chele is nu in balbezit. Chele speelt de bal door. Dubceac rent richting de bal. Dubceac draait met de bal, schiet en ... Cubeico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - Batafon 1:0

20e minuut.
Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Birsanu is nu in balbezit. Birsanu passt de bal zonder na te denken. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chele bereikt de bal nog maar net als eerste. Chele haalt uit met een fantastische trap. Birsanu heeft problemen om de bal te vangen. Dubceac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubceac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bolofa geeft de bal voor. Beţiu rent richting de bal. Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubarciuc schiet op doel. Gusac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swen - Batafon 1:1

35e minuut.
Copşin controleert de bal met de borst. Cîrlic is nu in balbezit. Cîrlic passt de bal met de wreef. Dubceac rent richting de bal. Dubceac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vînaru geeft een lange en hoge pass. Voloşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voloşin probeert naar een medespeler te passen. Dubceac rent richting de bal. Dubceac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Cotroboi onderschept slim de pass. Cotroboi speelt de bal door. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap. Gusac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - Batafon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swen 47%, Batafon 53%.
Swen - Batafon 1:2

47e minuut.
Voloşin is nu in balbezit. Birsanu onderschept slim de pass. Birsanu met een sublieme pass. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Laşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chele onderschept slim de pass. Căşeanu rent richting de bal. Chele is nu in balbezit. Chele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Birsanu is nu in balbezit. Birsanu passt de bal met de wreef. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swen 42%, Batafon 58%.
Swen - Batafon 1:2