Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dubasari fc bayren much
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Gărgăun bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga verovert de bal door een tackle van achteren. Aga geeft een hoge lob. Praţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Praţiuc schiet op doel. Creţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - fc bayren much 0:1

26e minuut.
Horjevschi speelt de bal door. Frencheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimir is nu in balbezit. Frencheli onderschept slim de pass. Frencheli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ciapă is nu in balbezit. Ciapă passt de bal in één keer door. Horjevschi probeert naar een medespeler te passen. Frencheli rent richting de bal. Frencheli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Şapoval kopt de bal weg. Daar is Gărgăun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aga onderschept slim de pass. Antonevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonevici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 53%, fc bayren much 47%.
Fc Dubasari - fc bayren much 0:1

60e minuut.
Ianciu rent richting de bal. Ianciu passt de bal met de wreef. Cramarciuc is nu in balbezit. Coşneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coşneanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Cotoroagă de bal. Colesnic rent richting de bal. Colesnic passt de bal zonder na te denken. Frencheli rent richting de bal. Frencheli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dubasari - fc bayren much 1:1

69e minuut.
Horjevschi verovert de bal door een tackle van achteren. Horjevschi met een sublieme pass. Frencheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencheli draait met de bal, schiet en ... Chilean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - fc bayren much 2:1

75e minuut.
Rîşcu is nu in balbezit. Rîşcu passt de bal met de wreef. Şapoval heeft problemen om de bal te vangen. Antonevici rent richting de bal. Antonevici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 41%, fc bayren much 59%.
Fc Dubasari - fc bayren much 2:1