Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Stiinta Nisporeni FC CHAPIONS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Gudîu onderschept slim de pass. Gudîu passt de bal zonder na te denken. Urîtu is nu in balbezit. Bîzga is nu in balbezit. Bîzga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Gudîu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hmaruc komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Lîca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Golea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranei is nu in balbezit. Baranei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baranei rent richting de bal. Baranei geeft een lange en hoge pass. Daar is Lîca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivorucico rent richting de bal. Crivorucico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - FC CHAPIONS 1:0

42e minuut.
Golea passt de bal met de wreef. Crivorucico rent richting de bal. Baranei bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranei draait met de bal, schiet en ... Ivaniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - FC CHAPIONS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 47%, FC CHAPIONS 53%.
FCU Stiinta Nisporeni - FC CHAPIONS 2:0

47e minuut.
Chiruneţ passt de bal zonder na te denken. Golea rent richting de bal. Golea passt de bal met de wreef. Crivorucico is nu in balbezit. Crivorucico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Inworp. Bartaşevschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranei is nu in balbezit. Baranei draait met de bal, schiet en ... Ivaniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - FC CHAPIONS 3:0

88e minuut.
Daar is Hmaruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hmaruc speelt de bal door. Baranei rent richting de bal. Crivorucico is nu in balbezit. Crivorucico draait met de bal, schiet en ... Paal! Ivaniuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 36%, FC CHAPIONS 64%.
FCU Stiinta Nisporeni - FC CHAPIONS 3:0