Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dubasari Batafon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ianciu passt de bal met de wreef. Horjevschi is nu in balbezit. Horjevschi passt de bal zonder na te denken. Frencheli is nu in balbezit. Frencheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - Batafon 1:0

8e minuut.
Laşcă verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colesnic met een snelle inworp. Horjevschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horjevschi draait met de bal, schiet en ... Cubeico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - Batafon 2:0

13e minuut.
Ghicichin geeft de bal voor. Gărgăun rent richting de bal. Gărgăun met een sublieme pass. Frencheli heeft problemen om de bal te vangen. Frencheli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Verlan rent richting de bal. Verlan geeft de bal voor. Laşcă heeft problemen om de bal te vangen. Horjevschi rent richting de bal. Horjevschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ghicichin speelt de bal door. Căşeanu rent richting de bal. Horjevschi maakt een afschuwelijke overtreding. Horjevschi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Evdochie verovert de bal door een tackle van achteren. Bradiştean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Evdochie raakt geblesseerd tijdens het duel. Căşeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ... Creţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Colesnic rent richting de bal. Colesnic passt de bal met de wreef. Afanas rent richting de bal. Frencheli verovert de bal door een tackle van achteren. Frencheli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubeico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Laşcă passt de bal met de wreef. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianciu maakt een afschuwelijke overtreding. Ciubarciuc roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciubarciuc kan niet meer verder spelen. Caravan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 54%, Batafon 46%.
Fc Dubasari - Batafon 2:0

67e minuut.
Inworp. Coşneanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ianciu probeert naar een medespeler te passen. Frencheli rent richting de bal. Frencheli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ianciu met een sublieme pass. Daar is Frencheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanas rent richting de bal. Horjevschi rent richting de bal. Horjevschi draait met de bal, schiet en ... Cubeico bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - Batafon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 42%, Batafon 58%.
Fc Dubasari - Batafon 3:0