Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batafon Fc Dubasari
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Gărgăun onderschept slim de pass. Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Birsanu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batafon - Fc Dubasari 1:0

5e minuut.
Căşeanu speelt de bal door. Birsanu probeert naar een medespeler te passen. Ciapă rent richting de bal. Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubarciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tofilat met de inworp. Gărgăun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gărgăun probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Laşcă rent richting de bal. Laşcă probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc rent richting de bal. Birsanu is nu in balbezit. Birsanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bumbu heeft problemen om de bal te vangen. Birsanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsanu probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Verlan met een snelle inworp. Căşeanu probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şapoval de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotroboi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căşeanu controleert de bal met de borst. Birsanu rent richting de bal. Birsanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Laşcă de bal. Horjevschi rent richting de bal. Horjevschi speelt de bal door. Frencheli rent richting de bal. Frencheli draait met de bal, schiet en ... Cubeico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batafon - Fc Dubasari 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batafon 54%, Fc Dubasari 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batafon - Fc Dubasari 1:1

67e minuut.
Laşcă rent richting de bal. Laşcă passt de bal in één keer door. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc schiet op doel. Creţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batafon - Fc Dubasari 2:1

78e minuut.
Breus is nu in balbezit. Colesnic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breus. Colesnic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gărgăun met een snel genomen vrije trap. Cubeico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Afanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batafon - Fc Dubasari 2:2

86e minuut.
Şapoval kopt de bal weg. Creţ probeert naar een medespeler te passen. Horjevschi kopt de bal weg. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel. Creţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batafon 37%, Fc Dubasari 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batafon - Fc Dubasari 2:2