Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayren much buiucani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Chilean speelt de bal door. Aga kopt de bal weg. Aparatu heeft problemen om de bal te vangen. Antonevici is nu in balbezit. Antonevici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Romanică bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică geeft een lange en hoge pass. Cocoriuchin kopt de bal weg. Babanu rent richting de bal. Babanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayren much - buiucani 0:1

40e minuut.
Antimir passt de bal zonder na te denken. Romanică is nu in balbezit. Cramarciuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cramarciuc krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Romanică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scaunas de bal. Fridman met een sublieme pass. Cocoriuchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoriuchin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayren much - buiucani 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayren much 56%, buiucani 44%.
fc bayren much - buiucani 0:2

55e minuut.
Aga probeert de bal met de borst te controleren. Zaveriuhin is nu in balbezit. Zaveriuhin speelt de bal door. Babanu rent richting de bal. Babanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayren much - buiucani 0:3

58e minuut.
Antimir met een sublieme pass. Praţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Praţiuc met een sublieme pass. Cocoriuchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoriuchin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fridman heeft problemen om de bal te vangen. Fridman geeft de bal voor. Klungelig pakt Cramarciuc de bal. Cocoriuchin is nu in balbezit. Cocoriuchin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podolean heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga met een sublieme pass. Antonevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonevici haalt uit met een fantastische trap. Deremenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayren much 57%, buiucani 43%.
fc bayren much - buiucani 0:3