Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHAPIONS Batafon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Hmaruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsanu verovert de bal door een tackle van achteren. Birsanu passt de bal zonder na te denken. Ciubarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHAPIONS - Batafon 0:1

11e minuut.
Bîzga heeft problemen om de bal te vangen. Birsanu verovert de bal door een tackle van achteren. Birsanu speelt de bal door. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Căşeanu met een sublieme pass. Afanas is nu in balbezit. Afanas probeert naar een medespeler te passen. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ivaniuc trapt de bal weg. Laşcă is nu in balbezit. Laşcă passt de bal in één keer door. Cotroboi rent richting de bal. Cotroboi geeft een lange en hoge pass. Ivaniuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Verlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verlan zal de hoekschop nemen. Daar is Cotroboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotroboi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Cubeico geeft de bal voor. Laşcă rent richting de bal. Laşcă speelt de bal door. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Verlan probeert naar een medespeler te passen. Birsanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsanu passt de bal zonder na te denken. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHAPIONS - Batafon 0:2

41e minuut.
Urîtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Urîtu speelt de bal door. Bîzga is nu in balbezit. Bîzga draait met de bal, schiet en ... Cubeico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Afanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHAPIONS 61%, Batafon 39%.
FC CHAPIONS - Batafon 0:2

48e minuut.
Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crisman de bal onder controle te krijgen. Verlan geeft een hoge lob. Ciubarciuc krijgt zijn hoofd ertegen. Ivaniuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urîtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căşeanu met een sublieme pass. Bîzga rent richting de bal. Bîzga haalt uit met een fantastische trap. Afanas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gudîu neemt de hoekschop. Cevdari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciubarciuc passt de bal met de wreef. Verlan is nu in balbezit. Hmaruc geeft de bal voor. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHAPIONS 50%, Batafon 50%.
FC CHAPIONS - Batafon 0:2