Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Stiinta Nisporeni Fc Dubasari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Gărgăun kopt de bal weg. Ianciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranei maakt een afschuwelijke overtreding. Baranei krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Frencheli is nu in balbezit. Cîrlic rent richting de bal. Frencheli onderschept slim de pass. Frencheli schiet op doel. Cupnii probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Horjevschi onderschept slim de pass. Horjevschi met een sublieme pass. Cîrlic is nu in balbezit. Frencheli onderschept slim de pass. Frencheli draait met de bal, schiet en ... Gamurar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - Fc Dubasari 0:1

26e minuut.
Ciapă speelt de bal door. Horjevschi controleert de bal met de borst. Horjevschi probeert naar een medespeler te passen. Frencheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencheli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - Fc Dubasari 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 52%, Fc Dubasari 48%.
FCU Stiinta Nisporeni - Fc Dubasari 0:2

46e minuut.
Horjevschi is nu in balbezit. Baranei rent richting de bal. Horjevschi begaat een overtreding. Horjevschi krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gărgăun geeft de bal voor. Frencheli is nu in balbezit. Chiruneţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiruneţ krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Baranei draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bradiştean de bal. Crivorucico bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivorucico draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bradiştean de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Nisporeni - Fc Dubasari 1:2

59e minuut.
Horjevschi met een sublieme pass. Frencheli heeft problemen om de bal te vangen. Chiruneţ rent richting de bal. Horjevschi onderschept slim de pass. Horjevschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Griţcu rent richting de bal. Griţcu geeft een hoge lob. Baranei bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivorucico rent richting de bal. Crivorucico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bartaşevschi geeft een lange en hoge pass. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencheli verovert de bal door een tackle van achteren. Frencheli schiet op doel. Gamurar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Nisporeni 52%, Fc Dubasari 48%.
FCU Stiinta Nisporeni - Fc Dubasari 1:2