Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHAPIONS buiucani
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Latic rent richting de bal. Babanu onderschept slim de pass. Gaftan rent richting de bal. Babanu verovert de bal door een tackle van achteren. Babanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Eftodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaftan is nu in balbezit. Babanu begaat een overtreding. Gaftan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gaftan kan niet meer verder spelen. Balabanov komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Lîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridman is nu in balbezit. Fridman passt de bal met de wreef. Cocoriuchin rent richting de bal. Cocoriuchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balabanov onderschept slim de pass. Balabanov passt de bal zonder na te denken. Eftodi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornigruţa is nu in balbezit. Cornigruţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Balabanov geeft een lange en hoge pass. Cevdari is nu in balbezit. Cevdari speelt de bal door. Cornigruţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornigruţa schiet op doel. Deremenji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHAPIONS - buiucani 1:0

27e minuut.
Babanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lîca rent richting de bal. Lîca geeft een lange en hoge pass. Cornigruţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornigruţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Crisman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fridman met een snelle inworp. Babanu rent richting de bal. Babanu draait met de bal, schiet en ... Bespaliuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Eftodi is nu in balbezit. Hmaruc rent richting de bal. Eftodi rent richting de bal. Hmaruc verovert de bal door een tackle van achteren. Hmaruc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fridman geeft een lange en hoge pass. Balabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoriuchin onderschept slim de pass. Babanu rent richting de bal. Babanu schiet op doel. Bespaliuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHAPIONS 52%, buiucani 48%.
FC CHAPIONS - buiucani 1:0

46e minuut.
Hmaruc is nu in balbezit. Babanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hmaruc. Hmaruc krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Zaveriuhin rent richting de bal. Zaveriuhin haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fridman de bal. Cocoriuchin rent richting de bal. Cocoriuchin draait met de bal, schiet en ... Bespaliuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cornigruţa rent richting de bal. Cornigruţa schiet op doel. Ciocan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornigruţa rent richting de bal. Cornigruţa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hmaruc kopt de bal weg. Cornigruţa rent richting de bal. Hmaruc rent richting de bal. Hmaruc draait met de bal, schiet en ... Aparatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cocoriuchin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babanu is nu in balbezit. Babanu probeert naar een medespeler te passen. Romanică rent richting de bal. Romanică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHAPIONS 64%, buiucani 36%.
FC CHAPIONS - buiucani 1:0