Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swen FC CHAPIONS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Inworp. Vînaru met een snelle inworp. Copşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copşin geeft een hoge lob. Dubceac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - FC CHAPIONS 1:0

21e minuut.
Voloşin met de inworp. Caminschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latic. Latic krijgt een gele kaart. Caminschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caminschi met een snel genomen vrije trap. Bespaliuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - FC CHAPIONS 2:0

28e minuut.
Caminschi passt de bal in één keer door. Gladun geeft de bal voor. Klungelig pakt Balabanov de bal. Chele rent richting de bal. Chele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - FC CHAPIONS 3:0

42e minuut.
Vînaru met een sublieme pass. Dubceac heeft problemen om de bal te vangen. Crisman is nu in balbezit. Chele bereikt de bal nog maar net als eerste. Chele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Balabanov rent richting de bal. Balabanov probeert naar een medespeler te passen. Gudîu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudîu geeft de bal voor. Iuchin kopt de bal weg. Gusac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swen - FC CHAPIONS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swen 50%, FC CHAPIONS 50%.
Swen - FC CHAPIONS 3:1

54e minuut.
Cîrlic geeft de bal voor. Crisman kopt de bal weg. Gladun heeft problemen om de bal te vangen. Gudîu rent richting de bal. Gudîu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Caminschi geeft een lange en hoge pass. Iuchin controleert de bal met de borst. Met opzet legt Bîzga zijn tegenspeler op de grond. Bîzga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Bespaliuc rent richting de bal. Bespaliuc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caminschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chele geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bespaliuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swen 39%, FC CHAPIONS 61%.
Swen - FC CHAPIONS 3:1