Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batafon fc bayren much
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Birsanu is nu in balbezit. Antimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Birsanu rent richting de bal. Birsanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aga onderschept slim de pass. Aga speelt de bal door. Antonevici rent richting de bal. Antonevici schiet op doel. Cubeico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batafon - fc bayren much 0:1

37e minuut.
Cotroboi geeft de bal voor. Cotoroagă rent richting de bal. Ciubarciuc onderschept slim de pass. Ciubarciuc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scaunas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batafon 36%, fc bayren much 64%.
Batafon - fc bayren much 0:1

49e minuut.
Aga is nu in balbezit. Căşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Căşeanu speelt de bal door. Birsanu rent richting de bal. Birsanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ciubarciuc is nu in balbezit. Birsanu rent richting de bal. Birsanu passt de bal zonder na te denken. Ciubarciuc is nu in balbezit. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Căşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Căşeanu speelt de bal door. Afanas heeft problemen om de bal te vangen. Antonevici rent richting de bal. Antonevici schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batafon - fc bayren much 0:2

63e minuut.
Praţiuc speelt de bal door. Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga passt de bal zonder na te denken. Antonevici is nu in balbezit. Antonevici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chilean trapt de bal weg. Laşcă kopt de bal weg. Cramarciuc is nu in balbezit. Cotroboi heeft problemen om de bal te vangen. Cotroboi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Scaunas geeft een hoge lob. Inworp. Verlan met een snelle inworp. Birsanu rent richting de bal. Birsanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Verlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlan geeft de bal voor. Klungelig pakt Podolean de bal. Ciubarciuc rent richting de bal. Ciubarciuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Achiorului is nu in balbezit. Achiorului geeft de bal voor. Afanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonevici onderschept slim de pass. Antonevici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batafon - fc bayren much 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batafon 45%, fc bayren much 55%.
Batafon - fc bayren much 0:3