Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Soroca`82 FCU Stiinta Nisporeni
makukula Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.9 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Cupnii bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupnii geeft de bal voor. Postica probeert naar een medespeler te passen. Leancă rent richting de bal. Leancă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Baranei bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivorucico rent richting de bal. Ambros onderschept slim de pass. Baranei onderschept slim de pass. Baranei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Golea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranei rent richting de bal. Baranei geeft de bal voor. Daar is Ambros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Griţcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Griţcu geeft een hoge lob. Faifeli probeert de bal aan de voet te houden. Postica is nu in balbezit. Postica geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Soroca`82 - FCU Stiinta Nisporeni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soroca`82 53%, FCU Stiinta Nisporeni 47%.
FC Soroca`82 - FCU Stiinta Nisporeni 1:0

46e minuut.
Leancă onderschept slim de pass. Cupnii rent richting de bal. Leancă verovert de bal door een tackle van achteren. Leancă draait met de bal, schiet en ... Gamurar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Golea met een snelle inworp. Baranei rent richting de bal. Baranei schiet op doel. Crivorucico springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bartaşevschi verovert de bal door een tackle van achteren. Ambros rent richting de bal. Bartaşevschi begaat een overtreding. Ambros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ambros kan niet meer verder spelen.

75e minuut.
Curcă kopt de bal weg. Buitenspel voor Crivorucico. Goede buitenspelval van de verdediging. Porumbrică neemt vlug de vrije trap. Leancă controleert de bal met de borst. Leancă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Curcă geeft een hoge lob. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei geeft een hoge lob. Baranei rent richting de bal. Baranei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Soroca`82 - FCU Stiinta Nisporeni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Soroca`82 46%, FCU Stiinta Nisporeni 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Soroca`82 - FCU Stiinta Nisporeni 1:1