Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nelu giopgiu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gorban met een snelle inworp. Palijoc is nu in balbezit. Palijoc passt de bal zonder na te denken. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Costiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Costiţă met een sublieme pass. Adriţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Negură rent richting de bal. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Costiţîn rent richting de bal. Palijoc rent richting de bal. Palijoc schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Negură passt de bal in één keer door. Dumbavă speelt de bal door. Palijoc met een sublieme pass. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn schiet op doel. Dereşco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 49%, giopgiu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real nelu - giopgiu 0:0

61e minuut.
Bardaş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gudîm met een snelle inworp. Palijoc rent richting de bal. Palijoc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Adriţchi rent richting de bal. Adriţchi geeft een hoge lob. Guţan rent richting de bal. Doibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 43%, giopgiu 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real nelu - giopgiu 0:0