Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فايز Fc TitanS Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cicichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicichin geeft een lange en hoge pass. Criniţîn rent richting de bal. Andriaş is nu in balbezit. Andriaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Coreni is nu in balbezit. Coreni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bahmutianu de bal. Plopschi is nu in balbezit. Plopschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Greieraş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parecco komt het veld opgelopen. Coreni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciumaşu kopt de bal weg. Bondalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andriaş rent richting de bal. Andriaş draait met de bal, schiet en ... Bondalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
فايز - Fc TitanS Club 0:1

27e minuut.
Coreni passt de bal met de wreef. Parecco rent richting de bal. Parecco passt de bal zonder na te denken. Plopschi is nu in balbezit. Plopschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acristinii de bal onder controle te krijgen. Andriaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Parecco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colodii is nu in balbezit. Criniţîn onderschept slim de pass. Criniţîn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
فايز - Fc TitanS Club 0:2

44e minuut.
Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Criniţîn probeert naar een medespeler te passen. Colodii is nu in balbezit. Andriaş verovert de bal door een tackle van achteren. Andriaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 55%, Fc TitanS Club 45%.
فايز - Fc TitanS Club 0:2

48e minuut.
Andriaş is nu in balbezit. Criniţîn rent richting de bal. Parecco is nu in balbezit. Criniţîn verovert de bal door een tackle van achteren. Criniţîn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Nihotin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acristinii heeft problemen om de bal te vangen. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gligor geeft een lange en hoge pass. Cuşculeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Acristinii de bal. Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Criniţîn draait met de bal, schiet en ... Bondalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 60%, Fc TitanS Club 40%.
فايز - Fc TitanS Club 0:2