Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamingo FC Dacia Chisinau
relax Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ratuşneac rent richting de bal. Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Gurduială rent richting de bal. Gurduială geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Aivicovici geeft een lange en hoge pass. Posţan is nu in balbezit. Matasevici begaat een overtreding. Matasevici krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Buznea passt de bal met de wreef. Aivicovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asandi rent richting de bal. Asandi passt de bal zonder na te denken. Chiaburu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ratuşneac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurduială is nu in balbezit. Gurduială probeert naar een medespeler te passen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamingo FC 74%, Dacia Chisinau 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flamingo FC - Dacia Chisinau 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Ratuşneac de bal. Ratuşneac met een sublieme pass. Daar is Necolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posţan rent richting de bal. Posţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aivicovici geeft de bal voor. Inworp. Dogaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Barlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Gurduială met een snelle inworp. Asandi kan de bal niet met de borst controleren. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamingo FC 73%, Dacia Chisinau 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flamingo FC - Dacia Chisinau 0:0