Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nelu ufilan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iachimovschi probeert naar een medespeler te passen. Furman is nu in balbezit. Ciaglei begaat een overtreding. Ciaglei krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Dumbavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc passt de bal zonder na te denken. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciaglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Alteni onderschept slim de pass. Alteni met een sublieme pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dumbavă passt de bal in één keer door. Palijoc is nu in balbezit. Curdoglo begaat een overtreding. Curdoglo krijgt een gele kaart. Palijoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dumbavă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Busuioc kopt de bal weg. Klungelig pakt Palijoc de bal. Palijoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ciaglei geeft een hoge lob. Curdoglo probeert naar een medespeler te passen. Furman probeert de bal aan de voet te houden. Dumbavă rent richting de bal. Dumbavă passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 50%, ufilan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real nelu - ufilan 0:0

48e minuut.
Curdoglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudîm bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc is nu in balbezit. Palijoc geeft een lange en hoge pass. Turcu probeert de bal aan de voet te houden. Cerneavschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc passt de bal zonder na te denken. Busuioc is nu in balbezit. Costiţîn onderschept slim de pass. Costiţîn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turcu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudîm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... Cerneavschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 50%, ufilan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real nelu - ufilan 0:0