Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فايز Dacia Chisinau
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bondalac met een harde bal richting middenveld. Cvasiuc speelt de bal door. Trocin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dornea met een sublieme pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei speelt de bal door. Buznea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buznea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Onofrei passt de bal met de wreef. Cvasiuc rent richting de bal. Klungelig pakt Cvasiuc de bal. Cvasiuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 49%, Dacia Chisinau 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
فايز - Dacia Chisinau 0:0

64e minuut.
Matasevici passt de bal in één keer door. Buznea rent richting de bal. Greieraş onderschept slim de pass. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei schiet op doel. Bondalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Aman met de inworp. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Greieraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greieraş krijgt een gele kaart. Onofrei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Onofrei kan niet meer verder spelen. Greieraş geeft een lange en hoge pass. Cacianji komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cobrucean trapt de bal weg van het doel. Buznea rent richting de bal. Buznea passt de bal in één keer door. Cacianji is nu in balbezit. Cacianji schiet op doel. Bondalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Greieraş speelt de bal door. Agrici rent richting de bal. Agrici geeft de bal voor. Klungelig pakt Aman de bal. Aman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 35%, Dacia Chisinau 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
فايز - Dacia Chisinau 0:0