Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club Flamingo FC
Normal Tactiek relax
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Conopco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Criniţîn passt de bal zonder na te denken. Conopco bereikt de bal nog maar net als eerste. Conopco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Conopco geeft een hoge lob. Aivicovici heeft problemen om de bal te vangen. Andriaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiaburu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gligor kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asandi met de inworp. Andriaş rent richting de bal. Andriaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stolinic onderschept slim de pass. Stolinic probeert naar een medespeler te passen. Aivicovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş onderschept slim de pass. Andriaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cicichin geeft een hoge lob. Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fătescu. Fătescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 15%, Flamingo FC 85%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc TitanS Club - Flamingo FC 0:0

48e minuut.
Aivicovici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicichin met de inworp. Bahmutianu is nu in balbezit. Bahmutianu geeft de bal voor. Barlan bokst de bal weg.

49e minuut.
Gligor kopt de bal weg. Inworp. Asandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Criniţîn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tereşcenco geeft een hoge lob. Conopco kopt de bal weg. Andriaş is nu in balbezit. Andriaş haalt uit met een fantastische trap. Barlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - Flamingo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 20%, Flamingo FC 80%.
Fc TitanS Club - Flamingo FC 1:0