Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Family Garytie CF
YoutubeTactics Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Tetzner rent richting de bal. Ái Quốc maakt een afschuwelijke overtreding. Tetzner raakt geblesseerd tijdens het duel. Tetzner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Storczyk kopt de bal weg. Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Garytie CF 1:0

24e minuut.
Duy Khánh onderschept slim de pass. Duy Khánh geeft de bal voor. Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Bắc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz onderschept slim de pass. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Storczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Abrams onderschept slim de pass. Abrams probeert naar een medespeler te passen. Storczyk is nu in balbezit. Storczyk schiet op doel. Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Garytie CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 30%, Garytie CF 70%.
Happy Family - Garytie CF 2:0

46e minuut.
Sỹ Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristinel kopt de bal weg. Hoàng Hải heeft problemen om de bal te vangen. Storczyk rent richting de bal. Storczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kastelić neemt vlug de vrije trap. Thanh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Tetzner geeft de bal voor. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Storczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chodakiewicz passt de bal met de wreef. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Cristinel maakt een afschuwelijke overtreding. Cristinel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz geeft de bal voor. Storczyk rent richting de bal. Storczyk schiet op doel. Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Garytie CF 3:0

78e minuut.
Lân trapt de bal weg van het doel. Abrams kopt de bal weg. Thanh Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hoàng Hải probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodakiewicz met een snelle inworp. Abrams heeft problemen om de bal te vangen. Abrams geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Abrams rent richting de bal. Abrams geeft de bal voor. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 23%, Garytie CF 77%.
Happy Family - Garytie CF 3:0