Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A5-VX-K98 Xuan Muoi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Anh Ðức rent richting de bal. Hoàng Hiệp rent richting de bal. Hoàng Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải schiet op doel. Ngọc Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc onderschept slim de pass. Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nam Sơn geeft de bal voor. Inworp. Trọng Hà met de inworp. Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hồng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Phúc rent richting de bal. Hoài Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Nam geeft een lange en hoge pass. Anh Hoàng rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Thế Phúc rent richting de bal. Thế Phúc passt de bal zonder na te denken. Anh Hoàng is nu in balbezit. Toàn Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Toàn Thắng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trung Hưng zal de hoekschop nemen. Trung Anh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toàn Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toàn Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gia Hòa probeert naar een medespeler te passen. Thiện Tâm is nu in balbezit. Met opzet legt Hồng zijn tegenspeler op de grond. Hồng krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A5-VX-K98 55%, Xuan Muoi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A5-VX-K98 - Xuan Muoi 0:0

47e minuut.
Trung Anh kan de bal niet met de borst controleren. Trung Anh passt de bal zonder na te denken. Mạnh Tường rent richting de bal. Toàn Thắng onderschept slim de pass. Toàn Thắng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nam Sơn probeert naar een medespeler te passen. Trung Anh rent richting de bal. Việt Hải onderschept slim de pass. Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Hiệp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hoàng Hiệp kopt de bal weg. Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hưng begaat een overtreding. Trung Hưng krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Minh Tuấn onderschept slim de pass. Minh Tuấn geeft de bal voor. Mạnh Tường kopt de bal weg. Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp geeft de bal voor. Paal! Ngọc Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Ngọc Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A5-VX-K98 - Xuan Muoi 0:1

77e minuut.
Hoài Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Nam speelt de bal door. Toàn Thắng rent richting de bal. Toàn Thắng schiet op doel. Anh Chung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A5-VX-K98 - Xuan Muoi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A5-VX-K98 51%, Xuan Muoi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A5-VX-K98 - Xuan Muoi 1:1