Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acirest GC MrB Football club
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Thuận Thành rent richting de bal. Đình Nghĩa probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuận Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuận Thành draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Anh Quang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Đình Nghĩa kopt de bal weg. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung onderschept slim de pass. Cung schiet op doel. Đức Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acirest GC - MrB Football club 0:1

13e minuut.
Việt Khôi passt de bal in één keer door. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Văn Dương speelt de bal door. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tường Minh geeft een lange en hoge pass. Văn Thịnh is nu in balbezit. Văn Thịnh passt de bal zonder na te denken. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Văn Thịnh speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Thịnh. Văn Thịnh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acirest GC 63%, MrB Football club 37%.
Acirest GC - MrB Football club 0:1

54e minuut.
Văn Dương rent richting de bal. Văn Dương met een sublieme pass. Mai Tuấn is nu in balbezit. Thuận Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Thuận Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acirest GC - MrB Football club 1:1

72e minuut.
Anh Phú onderschept slim de pass. Anh Phú passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Anh Quang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acirest GC - MrB Football club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acirest GC 45%, MrB Football club 55%.
Acirest GC - MrB Football club 2:1