Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MrB Football club Hugo United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh probeert naar een medespeler te passen. Văn Thịnh speelt de bal door. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Hoàng Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MrB Football club - Hugo United 1:0

11e minuut.
Tuấn Linh speelt de bal door. Daar is Trung Phi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Quốc Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng rent richting de bal. Tùng passt de bal zonder na te denken. Cung is nu in balbezit. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hoài Việt rent richting de bal. Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng met een sublieme pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MrB Football club - Hugo United 2:0

24e minuut.
Quốc Bình is nu in balbezit. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh speelt de bal door. Daar is Cung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Quốc Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh probeert naar een medespeler te passen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MrB Football club 43%, Hugo United 57%.
MrB Football club - Hugo United 2:0

69e minuut.
Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh geeft de bal voor. Tuấn Linh met een sublieme pass. Trung Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Quốc Bình probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tùng rent richting de bal. Quốc Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MrB Football club 59%, Hugo United 41%.
MrB Football club - Hugo United 2:0