Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC94 MrB Football club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tường Minh rent richting de bal. Quốc Hải is nu in balbezit. Tường Minh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tường Minh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tường Minh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Văn Thịnh is nu in balbezit. Văn Thịnh geeft een hoge lob. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh bokst de bal weg.

22e minuut.
Anh Quang trapt de bal weg van het doel. Việt Khôi probeert de bal met de borst te controleren. Đình Nghĩa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đình Nghĩa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Đình Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Nghĩa passt de bal in één keer door. Mai Tuấn geeft een lange en hoge pass. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bùi Dương de bal onder controle te krijgen. Cung is nu in balbezit. Cung schiet op doel. Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Đình Nghĩa de bal. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng speelt de bal door. Quang Trung heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bá Thiện met de inworp. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Thịnh onderschept slim de pass. Văn Thịnh met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC94 57%, MrB Football club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal FC94 - MrB Football club 0:0

47e minuut.
Thanh Tuấn met de inworp. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng onderschept slim de pass. Anh Dũng geeft een hoge lob. Quang Trung springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung rent richting de bal. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Ngọc Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Sơn begaat een overtreding. Ngọc Sơn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC94 48%, MrB Football club 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal FC94 - MrB Football club 0:0