Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acirest GC Arsenal FC94
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bùi Dương trapt de bal weg van het doel. Việt Khôi kopt de bal weg. Thuận Thành controleert de bal met de borst. Thuận Thành haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Acirest GC - Arsenal FC94 1:0

16e minuut.
Ngọc Minh speelt de bal door. Thái Duy probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Minh is nu in balbezit. Ngọc Minh geeft een hoge lob. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acirest GC - Arsenal FC94 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Việt Khôi de bal. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung passt de bal zonder na te denken. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bá Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thiện geeft de bal voor. Daar is Hồng Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap. Đức Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acirest GC 42%, Arsenal FC94 58%.
Acirest GC - Arsenal FC94 2:0

46e minuut.
Thành Công rent richting de bal. Thuận Thành onderschept slim de pass. Thuận Thành passt de bal in één keer door. Anh Phú is nu in balbezit. Anh Phú geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Phú met een snelle inworp. Thuận Thành geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acirest GC - Arsenal FC94 3:0

62e minuut.
Daar is Việt Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Khôi krijgt een gele kaart. Xuân Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Khôi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thuận Thành is nu in balbezit. Thuận Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Anh Dũng passt de bal met de wreef. Thanh Tuấn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Phú. Anh Phú krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Long Quân geeft een hoge lob. Ngọc Minh kopt de bal weg. Văn Dương geeft een hoge lob. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung draait met de bal, schiet en ... Đức Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acirest GC 59%, Arsenal FC94 41%.
Acirest GC - Arsenal FC94 3:0