Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xuan Muoi Arsenal FC94
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Trung Phúc onderschept slim de pass. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi speelt de bal door. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hiệp met een sublieme pass. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xuan Muoi - Arsenal FC94 1:0

12e minuut.
Quang Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trung met een sublieme pass. Thế Phúc heeft problemen om de bal te vangen. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Thế Phúc geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Duy. Trọng Hà raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Trung Phúc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mạnh Tường is nu in balbezit. Bá Thiện maakt een afschuwelijke overtreding. Bá Thiện krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình speelt de bal door. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anh Quốc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xuan Muoi - Arsenal FC94 1:1

43e minuut.
Hoàng Hiệp rent richting de bal. Hoàng Hiệp passt de bal zonder na te denken. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuan Muoi 54%, Arsenal FC94 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xuan Muoi - Arsenal FC94 1:1

53e minuut.
Thái Duy geeft een hoge lob. Inworp. Trọng Hà met de inworp. Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Thế Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Quốc Hải is nu in balbezit. Quốc Hải geeft een lange en hoge pass. Trung Phúc kopt de bal weg. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Anh Quốc de bal. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung onderschept slim de pass. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Thiện Tâm kopt de bal weg. Hoàng Hiệp rent richting de bal. Hoàng Hiệp passt de bal met de wreef. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xuan Muoi - Arsenal FC94 2:1

79e minuut.
Thế Phúc rent richting de bal. Thành Công verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công passt de bal met de wreef. Thanh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tuấn geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xuan Muoi - Arsenal FC94 2:2

80e minuut.
Việt Hải speelt de bal door. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Việt Hải is nu in balbezit. Quốc Hải rent richting de bal. Việt Hải onderschept slim de pass. Việt Hải schiet op doel. Bùi Dương probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xuan Muoi 53%, Arsenal FC94 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xuan Muoi - Arsenal FC94 2:2