Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Family Hugo United
YoutubeTactics Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Khánh Minh met een sublieme pass. Phong Đức met een sublieme pass. Hoài Việt met een sublieme pass. Storczyk rent richting de bal. Storczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 1:0

9e minuut.
Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khánh Minh de bal. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Cristinel is nu in balbezit. Bùi Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Storczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Khánh Minh de bal onder controle te krijgen. Abrams met een sublieme pass. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Storczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Storczyk passt de bal met de wreef. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel. Hoàng Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 2:0

23e minuut.
Abrams is nu in balbezit. Abrams passt de bal met de wreef. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal zonder na te denken. Abrams geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Juśko passt de bal met de wreef. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Doanh is nu in balbezit. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Storczyk probeert naar een medespeler te passen. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Dũng rent richting de bal. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 3:0

41e minuut.
Abrams geeft een hoge lob. Storczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abrams de bal onder controle te krijgen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Tiến speelt de bal door. Abrams geeft de bal voor. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel schiet op doel. Hoàng Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 4:0

45e minuut.
Storczyk rent richting de bal. Storczyk geeft de bal voor. Khánh Minh is nu in balbezit. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 5:0

45e minuut.
Mạnh Thắng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 24%, Hugo United 76%.
Happy Family - Hugo United 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Doanh maakt een afschuwelijke overtreding. Bùi Doanh krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hoàng Tiến speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrams met de inworp. Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Storczyk springt en kopt de bal. Hoàng Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Abrams bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams geeft de bal voor. Daar is Khánh Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storczyk is nu in balbezit. Storczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Bùi Doanh kopt de bal weg. Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Storczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hoàng Tiến trapt de bal weg van het doel. Tetzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetzner probeert naar een medespeler te passen. Storczyk rent richting de bal. Storczyk geeft de bal voor. Hoàng Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 6:0

67e minuut.
Juśko probeert naar een medespeler te passen. Abrams rent richting de bal. Hoài Việt rent richting de bal. Abrams onderschept slim de pass. Abrams geeft een hoge lob. Hoàng Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Storczyk kan de bal niet met de borst controleren. Storczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 7:0

69e minuut.
Hoàng Tiến trapt de bal weg. Tetzner speelt de bal door. Khánh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chodakiewicz met de inworp. Abrams heeft problemen om de bal te vangen. Abrams geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristinel de bal. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 8:0

73e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Minh passt de bal zonder na te denken. Storczyk rent richting de bal. Storczyk draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Hugo United 9:0

87e minuut.
Juśko met een sublieme pass. Tetzner is nu in balbezit. Tetzner passt de bal in één keer door. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hoàng Tiến met een harde bal richting middenveld. Tetzner kopt de bal weg. Hoài Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 21%, Hugo United 79%.
Happy Family - Hugo United 9:0