Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hugo United Happy Family
Normal Tactiek YoutubeTactics
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten weak
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Caponnetto rent richting de bal. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Phong Đức kan de bal niet met de borst controleren. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz speelt de bal door. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hugo United - Happy Family 0:1

24e minuut.
Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz speelt de bal door. Bùi Doanh is nu in balbezit. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hugo United - Happy Family 0:2

35e minuut.
Caponnetto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hugo United 66%, Happy Family 34%.
Hugo United - Happy Family 0:2

49e minuut.
Quốc Bình is nu in balbezit. Chodakiewicz onderschept slim de pass. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abrams bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hugo United - Happy Family 0:3

69e minuut.
Bùi Doanh rent richting de bal. Abrams verovert de bal door een tackle van achteren. Abrams probeert naar een medespeler te passen. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Khánh Minh geeft de bal voor. Inworp. Abrams met een snelle inworp. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hugo United 74%, Happy Family 26%.
Hugo United - Happy Family 0:3