Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC94 Happy Family
Normal Tactiek YoutubeTactics
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Chodakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Thái Duy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Bá Thiện de bal onder controle te krijgen. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz geeft een hoge lob. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel. Quốc Khánh bokst de bal weg.

12e minuut.
Chodakiewicz geeft een hoge lob. Quốc Hải rent richting de bal. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Quốc Khánh trapt de bal weg. Abrams kopt de bal weg. Quốc Hải heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bùi Dương kopt de bal weg. Thành Công is nu in balbezit. Xuân Bình is nu in balbezit. Caponnetto onderschept slim de pass. Caponnetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Việt Khôi rent richting de bal. Abrams verovert de bal door een tackle van achteren. Abrams passt de bal met de wreef. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Caponnetto met een sublieme pass. Abrams bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams geeft een hoge lob. Cristinel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:2

21e minuut.
Anh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal zonder na te denken. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Abrams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrams geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thành Công de bal. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:3

24e minuut.
Abrams is nu in balbezit. Abrams geeft de bal voor. Bùi Dương controleert de bal met de borst. Caponnetto is nu in balbezit. Caponnetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:4

32e minuut.
Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz geeft de bal voor. Cristinel rent richting de bal. Cristinel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:5

39e minuut.
Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams verovert de bal door een tackle van achteren. Abrams passt de bal zonder na te denken. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quốc Hải probeert de bal aan de voet te houden. Bùi Dương is nu in balbezit. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel schiet op doel. Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:6

43e minuut.
Thái Duy rent richting de bal. Thái Duy geeft een lange en hoge pass. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel schiet op doel. Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:7

44e minuut.
Quang Trung speelt de bal door. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải speelt de bal door. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC94 77%, Happy Family 23%.
Arsenal FC94 - Happy Family 0:7

52e minuut.
Chodakiewicz rent richting de bal. Xuân Bình onderschept slim de pass. Tetzner geeft de bal voor. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Abrams geeft een hoge lob. Caponnetto is nu in balbezit. Caponnetto geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Xuân Bình probeert de bal aan de voet te houden. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto passt de bal in één keer door. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caponnetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponnetto schiet op doel. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:8

67e minuut.
Thái Duy geeft een hoge lob. Bá Thiện rent richting de bal. Abrams begaat een overtreding. Abrams krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Xuân Bình is nu in balbezit. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Caponnetto heeft problemen om de bal te vangen. Caponnetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Việt Khôi de bal onder controle te krijgen. Abrams is nu in balbezit. Abrams passt de bal met de wreef. Caponnetto rent richting de bal. Caponnetto schiet op doel. Quốc Khánh bokst de bal weg. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:9

76e minuut.
Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrams geeft een hoge lob. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chodakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abrams is nu in balbezit. Abrams geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abrams geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Việt Khôi rent richting de bal. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz passt de bal zonder na te denken. Caponnetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponnetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abrams onderschept slim de pass. Abrams geeft de bal voor. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponnetto verovert de bal door een tackle van achteren. Caponnetto geeft de bal voor. Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristinel maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC94 - Happy Family 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC94 74%, Happy Family 26%.
Arsenal FC94 - Happy Family 0:10