Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc turfan cotonsport fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bouba onderschept slim de pass. Bouba passt de bal in één keer door. Ateke is nu in balbezit. Ateke haalt uit met een fantastische trap. Bonane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc turfan - cotonsport fc 0:1

11e minuut.
Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue geeft de bal voor. Wanssi heeft problemen om de bal te vangen. Ateke rent richting de bal. Ateke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Makadji speelt de bal door. Bouba rent richting de bal. Momo rent richting de bal. Bouba onderschept slim de pass. Bouba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Momo geeft de bal voor. N`Gody kopt de bal weg. Bakono is nu in balbezit. Biakollo rent richting de bal. Biakollo haalt uit met een fantastische trap. Kukulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc turfan 59%, cotonsport fc 41%.
fc turfan - cotonsport fc 0:1

50e minuut.
Essengue onderschept slim de pass. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba met een sublieme pass. Klungelig pakt Ateke de bal. Ateke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc turfan - cotonsport fc 0:2

61e minuut.
Obama onderschept slim de pass. Obama probeert naar een medespeler te passen. Abunaw is nu in balbezit. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moute verovert de bal door een tackle van achteren. Moute geeft een hoge lob. Wanssi met een sublieme pass. Moute bereikt de bal nog maar net als eerste. Moute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Essengue passt de bal zonder na te denken. Momo is nu in balbezit. Momo passt de bal in één keer door. Bakono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc turfan 49%, cotonsport fc 51%.
fc turfan - cotonsport fc 0:2