Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguar FC Niupi FC.
SUPJAGUAR Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
17.5 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Espiga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

4e minuut.
Farias speelt de bal door. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio probeert naar een medespeler te passen. Gallar rent richting de bal. Gallar schiet op doel. Requena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Imbert is nu in balbezit. Imbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Niupi FC. 1:0

12e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal zonder na te denken. Daar is Dorantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbert is nu in balbezit. Imbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Niupi FC. 2:0

15e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando passt de bal met de wreef. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz draait met de bal, schiet en ... Malvić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Varjan kopt de bal weg. Farias probeert de bal aan de voet te houden. Galilea rent richting de bal. Galilea schiet op doel. Malvić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Niupi FC. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 59%, Niupi FC. 41%.
Jaguar FC - Niupi FC. 2:1

55e minuut.
Mateo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateo probeert naar een medespeler te passen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando haalt uit met een fantastische trap. Malvić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Celades rent richting de bal. Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz passt de bal in één keer door. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Farias geeft een lange en hoge pass. Duran kopt de bal weg. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Galilea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jaskóła geeft de bal voor. Inworp. Echevarria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Echevarria controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaskóła neemt vlug de vrije trap. Daar is Imbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Varjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan geeft een lange en hoge pass. Galilea rent richting de bal. Galilea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaguar FC - Niupi FC. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 56%, Niupi FC. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguar FC - Niupi FC. 2:2