Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Guatemalteco REAL MYNOR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Velásquez probeert de bal aan de voet te houden. Sanabria rent richting de bal. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Castro is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft de bal voor. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. Valadez bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Adrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal in één keer door. Cubas rent richting de bal. Cubas draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Najera met een snelle inworp. Castro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Guatemalteco - REAL MYNOR 0:1

45e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elias. Elias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Guatemalteco 44%, REAL MYNOR 56%.
Real Madrid Guatemalteco - REAL MYNOR 0:1

53e minuut.
Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos geeft een lange en hoge pass. Najera kopt de bal weg. Klungelig pakt Escoda de bal. Escoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cerver onderschept slim de pass. Velásquez is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Escoda rent richting de bal. Escoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Elias rent richting de bal. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle haalt uit met een fantastische trap. Cubas is nu in balbezit. Cubas draait met de bal, schiet en ... Valadez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sanabria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escoda. Sanabria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanabria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas onderschept slim de pass. Cubas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cerver geeft een lange en hoge pass. Salcedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Trujillo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Benavente rent richting de bal. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Chamorro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Guatemalteco 48%, REAL MYNOR 52%.
Real Madrid Guatemalteco - REAL MYNOR 0:1